Tuesday, 22 November 2011

MY gemPAK GEng !!!




assalamualaikumdulu na...lhehhehehe tadi cite sai bestie saye,,,nie cite sal rakan2 saye yng gempak pulak..huhuhuhu....sape yang x kenai pemain bola sepak firdaus @ ucop n visert @ cicak kobeng ni..semua orang kenai la..bab2 bola memang diowg NO satu hahhaha.....lagi seorang khairul amri heheh die ni pemain rugby sekolah k.e..kalau tak die nak jd pemain bola LIVERPOOL ..tapi tak lepas...sebab tak cukup tinggi hahah

ok first at all saye nak story pasai diowg bertiga ni..diowg ni baik+nakai+kacau2 hahahahha.....tengok jee diowg mcm nie..tapi diowg betoi2 baik law....tht y ramai awekkk minat kat diowgg..tanya jaa budak TMGS semua..MSTY KENAI DIOWG...saye besa2 jee.......heheh ok kite start tentang vsert ok....nama penuh tak silap la vsertsorrachark @ bau bau hahahah.....DIE NIE suke sangat kacau orang.....termasok la saye...tapi tak pe saye memahami...yg penting pangai vsert ni kalau tidur..maklum laa nak kenyut kan die bukan main susa lagi nie...sape2 yg minat vsert ni kene la paham2 ye dgn panagai die hehehe

second  muhd firdaus b.yusof..heheh die ni semua negara die p.....semua kenai die...besa la..orang hebat p mana2 orang kenai....die ni berbakat orang nye....pandai main bola pndai main snooker cakap jaa semua permainan bole main...hahaha.....best kawan dgn die..die pon suke kacau jugak :P hahahahhaha..tapi x pe saye paham erkk :P

third khairul amri b. abdul rasyid die memang jiwang sikit hehe..tapi yg penting awet mana dpt die die mmg romantik sikit..paham2 la....khairul amri dgn saye die serius sikit...hahahah die x garang tapi pemurah haha..suke balanje2 heheh......heheh terima kasih ye kawan..heheheh..khai nie rajin tapi kadang2 kalau die dh letih die jd balak sikit ehheheh

itulah story utuk kawan2 saye yg tiga org nie....baru je rpaat degn diowg sekitar bulan10..tapi memng gempak la kawan dgn diowg..heheh terima kasih kawn2 kerana mmbantu aku......kalau dalam susah..kalau tak de korang..siapalah aku :) hehehe kalau aku merajok too korang kene paham aku adik paling bongsu..so memang too pengai aku hehe..btw thnk ye jd kawan saye :))))

3 comments:

  1. awat kenyut. hahaha. kejut la sayang oi. hahah anyway hung nye blog nie dh buat aq happy. gelak2 gitu

    ReplyDelete
  2. lawak la post hg. hik hik hik. typo byk siot. better edit and bace dulu before publish. anyway, aq aq dh tergelak guling-guling dh bce post ni.

    ReplyDelete
  3. yekaaa mana laaa cheq nak tauuu......aku buta huruf lagi ka hahahh

    ReplyDelete