Saturday, 26 November 2011

MY nakai BROTHER




ASSALAMUALAIKUM....terima kasih kerana mencuri masa anda untuk membaca blog saya yang SEKADAR DIPINGGIRAN NI.......okiesss now saya nak tulis pasai abang saya yang bernama MOHAMAD RAHIM BIN MOHD RAMLI yang berumo 18 tahun....huhu die lahir 16 jnuari...di taiping..tengok style cm org KL..tapi x mampo la...die dilahirkan di tepeng perak ja.

okk i call rahim je...mana panggil abg2 niehhh..heheh yelaa baru rockkk hahaha....RAHIM nie die berbakat sikit die lah yang banyak bantu group drama kitowg..nak tengok tak hasilnya macam mana????jap naaaa

huhuhuhu MCM mana hebat tak group drama kitowg..without my bro help...i think semua ni x jadi laaa....thnkss yeahhh...okkkk rahim ni kadang2 garang + kadang2 baik..suke bawak saye jalan2...tenkiu sesangat even kene share duit minyak hahahhahaha.......

now rahim keja kat ipoh cuti nie..so saya duk umah sorg jelaa ...layan facebook ni...n just kuar dengan kawan2 jela....ok laa takat ni jela nohhhh..ok tnks ye rahim..without rahim idop saya pon x sempurna tau takk.....saya ALONE je xde rahim..so thnk rahim kim morley kerana menjadi orang yang terpenting n mnjadkan hidup saya happy ..muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Wednesday, 23 November 2011

Namamu HANYA Tinggal Kenangan




ASSAMUALAIKUM semua kepada para pembaca blog saya....terima kasih kerana meluangkan sedikit masa membaca ruangan ini.....cikgu MUS ....... :'( tiada lagi panggilan ini di SMKKING EDWARD .....tanggal 18 NOV 2011 sekali lagi sekolah dikejutkan dengan berita pemergian penolong kanan kokurikulum...ALLAHYARHAM AHMAD MUSTAPHA......linangan air mata guru2 serta pelajar yang begitu terkejut dengan pemergian ARWAH yang begitu tak diduga....arwah hadir seperti biasa disekolah melaksanakan tugas nya disekolah pada pagi jumaat itu sekitar jam 8.00-10.00 pagi berada di sekolah

ARWAH KElihatan ceria serta sempat bergurau senda dengan para pelajar pada pagi jumaat itu....malah arwah juga difahamkan turut mengambil gambar pelajar tingktan 3....sekitar jam 11 pagi..arwah dilaporkan pergi ke sekolah anaknya ....dan difahamkan arwah telah pitam di dalam kereta..sewaktu saye diberitahu guru2 mengenai kejadian bahwa arwah pitam.

.saya menyangka kan bahawa arwah hanya pengsan biasa kerana terlalu penat berkerja......sekitar jam 12 tengah hari telah dilaporkan ARWAH telah MENGHEMBUSKAN NAFAS TERAKHIR dan disahkan MENINGGAL DUNIA :'(......linangan air mata guru guru ......semua tidak dapat menahan sebak rasa nya mendengr berita yang tak disangka sangka....cikgu mus saya dan rakan2 sayang sanagt cikgu....nanti saya edit gambar cikgu mus ok....sorry ye cikgu mus saya tak sempat nak tunaikan permintaan cikgu untuk edit gambar cikgu.....saya dah edit dahh.... :) handsome gambar cikgu :)....kami semua pelajar2 sentiasa sedekah kan AL FATIHAH KAT CIKGU...kami sayang cikgu :'(((((((..cikguuuuuuu :'(

Tuesday, 22 November 2011

MY gemPAK GEng !!!




assalamualaikumdulu na...lhehhehehe tadi cite sai bestie saye,,,nie cite sal rakan2 saye yng gempak pulak..huhuhuhu....sape yang x kenai pemain bola sepak firdaus @ ucop n visert @ cicak kobeng ni..semua orang kenai la..bab2 bola memang diowg NO satu hahhaha.....lagi seorang khairul amri heheh die ni pemain rugby sekolah k.e..kalau tak die nak jd pemain bola LIVERPOOL ..tapi tak lepas...sebab tak cukup tinggi hahah

ok first at all saye nak story pasai diowg bertiga ni..diowg ni baik+nakai+kacau2 hahahahha.....tengok jee diowg mcm nie..tapi diowg betoi2 baik law....tht y ramai awekkk minat kat diowgg..tanya jaa budak TMGS semua..MSTY KENAI DIOWG...saye besa2 jee.......heheh ok kite start tentang vsert ok....nama penuh tak silap la vsertsorrachark @ bau bau hahahah.....DIE NIE suke sangat kacau orang.....termasok la saye...tapi tak pe saye memahami...yg penting pangai vsert ni kalau tidur..maklum laa nak kenyut kan die bukan main susa lagi nie...sape2 yg minat vsert ni kene la paham2 ye dgn panagai die hehehe

second  muhd firdaus b.yusof..heheh die ni semua negara die p.....semua kenai die...besa la..orang hebat p mana2 orang kenai....die ni berbakat orang nye....pandai main bola pndai main snooker cakap jaa semua permainan bole main...hahaha.....best kawan dgn die..die pon suke kacau jugak :P hahahahhaha..tapi x pe saye paham erkk :P

third khairul amri b. abdul rasyid die memang jiwang sikit hehe..tapi yg penting awet mana dpt die die mmg romantik sikit..paham2 la....khairul amri dgn saye die serius sikit...hahahah die x garang tapi pemurah haha..suke balanje2 heheh......heheh terima kasih ye kawan..heheheh..khai nie rajin tapi kadang2 kalau die dh letih die jd balak sikit ehheheh

itulah story utuk kawan2 saye yg tiga org nie....baru je rpaat degn diowg sekitar bulan10..tapi memng gempak la kawan dgn diowg..heheh terima kasih kawn2 kerana mmbantu aku......kalau dalam susah..kalau tak de korang..siapalah aku :) hehehe kalau aku merajok too korang kene paham aku adik paling bongsu..so memang too pengai aku hehe..btw thnk ye jd kawan saye :))))

MY gila gila BESTIE

HUHUHU salam semua..terima kasih yup baca blog saye ....heheheh nie nak cite tentang kawan2 saye yang gile2 ni.....3 orang ni besa la....sape yang x kenai...seorang nama SHAKIRIN NODERI...YG KEDUA salehan ASH..yang ketigak SHAFIK NORAZAM....hahah diowg ni semua hot2 tau tk..saye jelez sanagt hahha....al maklum la...diowg buat status 50 org like...200 org like...saya 3 org  like je..to pon kene paksa hahha...shakirin nie die ni pemalu orang nya..tapi pemalu pon die kuat makan..tapi berat badan tak naik ponn hahha untung la bole jadi model hahahahhh....

yg kedua salehan ash....die ni kadang2 suke berahsia...kadang2 suke tipo2 jugak..tapi salehan sempoi la jugak..salehan ni suke tolong saye jugak..time peksa saya bnyk tolong die..die just kene geleng2 kan kepala die ja...pastu pandnag2 belakang minx jawapan haha..pastu ade cg tanya kepada kamu pandang belakang die pon cakap saya pon x tau kenapa saya pandang belakang haha.,.....

yg ketiga nya shafik nor .....opss silap NORAZAM...ape salahnya nor kan cahaya..huhu shafiq ni kelas die kat sebelah kelas saya je....kadang2 dengr la jugak suara sapiq dr kelas die..dok terpekik menjerit2 menyanyi lagu salena gomez....hahahah kadang2 lagu dangdut.....adde yg suke semua bergelet bile sapiq nyanyi

itulah kisahhh semua tentang sahabt gile2 ni..heheh tanpa dowg saya x gelak..tnpa diowwg saya x jd nakal hahhaha thnx u guys sbb jd org yg terpenting dlaam hidup say e yee muahhh

Sunday, 20 November 2011

SaPA nak FOLOw mai folow..FREE JA!!!

heheheh apa2 pun bagi salam dulu na...assalamuaikum bermula la kisah disini hehhe..rakan2 sekalian tak sekisah la yang ade kat ceruk mana...kalau nak folow blog folow la dialu alukan...sebarang komen yang bernilain sila komen...komen itu membina...tapi jgn la kutuk2...manusia x perfect..kalau anda rasa anda malaikat anda kutuk la ye heheh..ape2 pon sapa yg ada blog ni jgn lupa folow blog saya nty saya folow balik hahha...give n take la yeahhh..jgn dokkk givee ja..take tak buat hahah cm apa ja..ok anyway thnx 4 folow me.... ;) muah sikit :P

SaYa OrAnG bArU

heyyy semuaa...hahahh first of all saya nak cite pasai experience buat blog nieh hahahah....pelik tapi benar ..hoho kalau tak saya malas nak buat benda2 ni semua,,,tapi atas dasar nak folow n luahkan perasaan..blog la pilihan saya hhahah(poyo).hummm saya orang baru disini...then sapa kat sini orang lama??hahha msty dh pro selok belok blog ni..kalau sya sesat tolong tunjjukkan jalan ye,,,heheh ....humm nak folow blog saye foloww laa x paksa ponn...kalau folow nanti saya belanja minum air kosong ;) k tq muah sikit :P